Uniu-vos a nosaltres

Uniu-vos al Grup Bonanova: Creixem junts!

Busqueu un treball on pugueu desenvolupar el vostre potencial i impulsar la vostra carrera? A Grup Bonanova us oferim l’oportunitat d’unir-vos a un equip dinàmic i en constant creixement, on podreu aprendre, créixer i contribuir al nostre èxit comú.

Al Grup Bonanova, apostem per les persones i el seu desenvolupament. Per això, oferim:

  • Polítiques de recursos humans adaptades al món actual: flexibilitat horària, conciliació de la vida laboral i familiar, teletreball…
  • Plans de formació contínua: perquè pugueu actualitzar els vostres coneixements i habilitats.
  • Plans de carrera: per al vostre desenvolupament professional dins de l’empresa.
  • Un ambient de treball positiu i de col·laboració: on us sentireu valorats i respectats.

Oferim una àmplia varietat d’ofertes de treball en diferents àrees de negoci. Si voleu formar part d’un equip guanyador i contribuir a projectes reals i impactants, envieu-nos el vostre currículum vitae a través del nostre formulari de contacte. Especifiqueu l’àrea d’interès i el nostre departament de Recursos Humans s’assegurarà de contactar amb vosaltres el més aviat possible.

Junts, construïm un futur millor!

Per què unir-vos al Grup Bonanova?

  • Una empresa en constant creixement: som un grup empresarial en expansió, amb noves oportunitats professionals cada dia.
  • Un projecte amb sentit: treballem per a un futur més sostenible i responsable.
  • Un equip humà excepcional: persones talentoses, compromeses i amb ganes de créixer.
  • Un entorn de treball agradable i estimulant: on podreu desenvolupar tot el vostre potencial.

No ho dubteu més i envieu-nos el vostre currículum vitae!

Estem esperant per conèixer-vos!

Responsable: COMERCIAL DIAGONAL SL

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en dpo.cliente@conversia.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

Informació addicional: En la política de privacitat de grupbonanova.com, trobaràs informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la seva informació personal, inclosa informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.