Uniu-vos a nosaltres

Creixeu al nostre costat, mostreu-nos tot el vostre potencial i impulseu la vostra carrera.
Al nostre web d'ofertes de treball trobareu ofertes per a tots els perfils. Voleu formar part de Grup Bonanova?

Amb polítiques de recursos humans adaptades al món actual, volem atraure el talent i afavorir l'equilibri entre la vida laboral i personal, potenciant el creixement dels nostres equips mitjançant la formació continuada i plans de carrera personalitzats. El desenvolupament professional i personal del nostre capital humà és part del nostre èxit.

Uniu-vos al nostre projecte de creixement. Envieu-nos el CV, especificant l'àrea d'interès, a través del nostre formulari de contacte. El nostre departament de RH us contestarà al més aviat possible.
Suma’t al nostre projecte de creixement i envia’ns el teu CV especificant l’àrea d’interès, a través del nostre formulari de contacte. El nostre departament de RRHH et contestarà tan aviat com sigui possible :

Responsable: COMERCIAL DIAGONAL SL

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en dpo.cliente@conversia.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.

Informació addicional: En la política de privacitat de grupbonanova.com, trobaràs informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la seva informació personal, inclosa informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.