Pàrquings

A Grup Bonanova gestionem cinc aparcaments distribuïts per la ciutat de Barcelona i Granollers, donant resposta a les necessitats d'infraestructura i al servei de la mobilitat de persones i mercaderies. Tots estan situats en ubicacions excel·lents.

La nostra missió és facilitar l'aparcament als residents de la zona, a les empreses i a les persones que es mouen diàriament per la ciutat.

Els nostres aparcaments disposen d'una gran varietat de modalitats d'abonament, totes adaptades a les necessitats dels nostres clients: 12 h, diürn, nocturn, abonament complet, etc. Beneficieu-vos de l'experiència i del suport dels nostres equips!

Per consultar els horaris, preus i avantatges dels nostres abonaments, podeu trucar directament al 932 954 742 (Jordi Zucar). Si ho preferiu, també podeu enviar un correu electrònic a abonadosparking@grupbonanova.com o adreçar-vos a qualsevol dels nostres aparcaments.

Parquing Atenea

Joan Güell, 209 Barcelona
A la Diagonal de Barcelona, al centre comercial i de negocis més important de Barcelona, a prop del Camp Nou (estadi del FC Barcelona), d'El Corte Inglés i l'Illa Diagonal. Al costat de l'Aparthotel Atenea.
Contacte
Telèfon: 93 491 43 92
Email: parkingatenea@grupbonanova.com
Serveis
Rotació y pupil.latge
Pupil.latge de bicicletes

Parquing Atlàntida

Calàbria, 129 Barcelona
Situat a l'Eixample de Barcelona, amb una comunicació excel·lent amb els principals punts d'interès de la ciutat i a prop de la Fira de Barcelona. Al costat de l'Aparthotel Atenea Calàbria, envoltat d'establiments comercials.
Contacte
Telèfon: 93 423 35 65
Email: parkingcalabria@grupbonanova.com
Serveis
Rotació y pupil.latge
Pupil.latge de bicicletes

Parquing Infanta

Berlín, 74 Barcelona
A prop de l'estació de trens de rodalia i d'alta velocitat de Sants i envoltat de múltiples comerços i serveis.
Contacte
Teléfono: 93 430 74 01
Email: parkinginfanta@grupbonanova.com
Serveis
Rotació y pupil.latge
Places dobles

Parquing Atenea Colom

Pg. Cristófol Colom, 21 Granollers
Pàrquing Atenea Colom – pg. Cristòfol Colom, 21 (Granollers) Al centre comercial i de negocis de Granollers, a prop de l'estació de tren i al costat de la Delegació d'Hisenda. A prop de l'hotel Atenea Vallès.
Contacte
Teléfono: 93 870 41 35
Email: parkingcolom@grupbonanova.com
Serveis
Rotació y pupil.latge
Places dobles

Parquing Atenea Glòries

Ciutat de Granada, 159 Barcelona
Al nou districte de negocis, el districte 22@. A prop de la Torre Agbar, del Teatre Nacional, de l'Auditori i del Fòrum.
Contacte
Teléfono: 93 423 35 65
Email: parkingatenea@grupbonanova.com
Serveis
Servei de pupil.latge