Coneix la nostra història

Coneix la nostra història: Un llegat de tradició i innovació al servei de les persones

Des de 1888, construint un futur sostenible

El Grup Bonanova es va fundar l’any 1888 amb una visió clara: crear un futur millor a través del treball ben fet, la dedicació i la innovació. Al llarg de més d’un segle, hem construït un llegat sòlid basat en la nostra cultura familiar, els nostres valors i el nostre compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social.

Més que una empresa, una família

L’origen familiar del Grup Bonanova és l’essència de la nostra identitat. Els nostres valors, com l’excel·lència, la professionalitat i l’esperit empresarial, es transmeten de generació en generació, guiant el nostre comportament en cada projecte que emprenem. Aquesta herència ens ha inculcat un sentit profund de responsabilitat i un ferm compromís amb la satisfacció dels nostres clients, proveïdors i col·laboradors.

Experiència, professionalitat i innovació: La nostra fórmula d’èxit

La nostra experiència acumulada al llarg de quatre generacions, unida a la professionalitat del nostre equip humà i a un esperit empresarial innovador, són els pilars que sustenten el nostre èxit. Ens apassiona el que fem i ens esforcem per oferir a tots els nostres públics d’interès la millor experiència possible.

Un present responsable, un futur sostenible

Grup Bonanova està fermament compromès amb la construcció d’un futur sostenible. Creiem en la importància de generar un impacte positiu en el medi ambient i en les comunitats en les quals operem. Per això, integrem pràctiques sostenibles en tots els nostres projectes i processos, des de la construcció d’edificis atenent a criteris de sostenibilitat fins a la gestió responsable dels recursos naturals.

Un ampli ventall de serveis per a totes les necessitats

Grup Bonanova ofereix una àmplia gamma de serveis per a satisfer les necessitats de tots els nostres clients. Des del desenvolupament immobiliari fins a la gestió hotelera, passant pels restaurants, aparcaments i estacions de servei, sempre ens esforcem per oferir la màxima qualitat i proximitat en l’atenció al client.

Un equip humà compromès amb l’excel·lència

El nostre equip humà és el nostre major actiu. Comptem amb professionals experimentats i altament qualificats que treballen amb passió i dedicació per aconseguir els nostres objectius. La seva experiència, el seu talent i el seu compromís amb l’excel·lència són els que fan possible que el Grup Bonanova sigui una empresa líder en el seu sector.