Coneix la nostra història

La nostra història es remunta al 1888, integra el compromís de generacions de treball, dedicació, projecció i una cultura pròpia.

L’origen familiar de la nostra empresa és l’essència de la nostra cultura i valors. Defineix la nostra identitat i guia el nostre comportament, amb criteris d’excel·lència, sostenibilitat i responsabilitat.

L’experiència, la professionalitat i l’esperit empresarial són l’enfocament que canalitza el desenvolupament i compromís de les persones que formem part del Grup, establint connexions i relacions duradores amb els nostres clients, proveïdors i col·laboradors, basades en la confiança i el respecte mutu.

Cada una de les línies de negoci de Grup Bonanova es basa en el compromís social de la feina ben feta i es tradueix en una voluntat de perdurar, amb capacitat d’adaptació i innovació, incorporant a tots els nostres projectes les últimes novetats en matèria de tecnologia, materials, arquitectura, interiorisme, urbanisme…

Mirem sempre al futur, però sense oblidar la vocació familiar. Avui, la tercera i la quarta generació comparteixen la presidència del Grup, aportant a l’empresa les millors qualitats i habilitats.

El repte de Grup Bonanova del segle XXI és continuar creant i desenvolupant, cap a un futur sostenible des d’un present responsable.

Les línies de negoci que abasta (immobles, hoteleria, estacions de servei, aparcaments i agricultura) tenen un denominador comú: qualitat en el servei i proximitat en l’atenció al client.